Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr36.6.2019Očekávaná novinka - Tatra 603 A sanitka od Autocultu - bude cca za tři týdny na skladě... arr34.5.2019Přidány novinky na předobjednávku od Neo a Sun Star. Za pozornost stojí zejména: Peugeot 206 z... arr310.4.2019Dnes naskladněny Phoenixy od Tatra Buggyra Racing team... arr313.3.2019přidána nákladní Tatra 23 v 1:43 od Autocultu.... arr32.3.2019Přidány chystané novinky od IXO / Trofeu.... arr3Tatra Buggyra Racing TeamDnes přidány dakarské speciály domácího týmu Tatra Buggyra Racing Team 2018 a 2019.... arr39.2.2019Přidána stovka modelů 1:43 od různých výrobců -Brumm / Eligor / Neo / Trofeu a další.... arr330.1.2019Dnes přidány Tatra horké novinky od Schuco 1:43.... arr328.11.2018Dnes naskladněny Tatry 815 S3 a V26 od Premium ClassiXXs.   ... arr327.10.2018Přidány modely Start Scale Models, Nash Avtoprom, Look Smart a BoS Models a další... arr325.10.2018Přidána řada předobjednávkových modelů včetně tramvají Tatra T3 a T4   ... arr36.10.2018Dnes naskladněn model UAZ 452 v barvách armády ČSSR.   ... arr321.9.2018Tatra Phoenix v zelené barvě NASKLADNĚN ... arr318.9.2018Dlouho očekávaný model Tatry Phoenix v zelené variantě je na cestě na sklad, naskladnění proběhne... arr313.9.2018Dnes naskladněny Tatry Phoenix v béžovém provedení a rallye modely IXO ze sezóny 2018.... arr35.9.2018Dnes přidány novinky od Neo a IXO a Sun Star.... arr313.8.2018Přidány novinky Východního bloku od výrobce Premium ClassiXXs.... arr310.8.2018Dnes přidány novinky od IXO a Neo. České srdce potěší hned dva kousky - Tatra T600 Tatraplan a... arr39.8.2018Dnes naskladněny očekávané novinky od IXO WRC 2017 / 2018 včetně Kopeckého Fabie... arr321.7.2018Dnes přidány novinky IXO 1:43 včetně slavné Škody 130 L z rallye Monte Carlo 1987.... arr329.3.2019A je to tu - Tatry 128 od Premium ClassiXXs dnes naskladněny !!!... arr319.7.2018Přidány stovky novinek od nejrůznějších výrobců v měřítku 1:43.... arr33.7.2018Přidány na předobjednávku nové Tatry 128 a 805 Kačeny od Premium Classixxs.... arr32.7.2018Dnes naskladněn model traktoru Zetor Super 50 od Atlasu.... arr31.7.2018Přidána řada novinek od Corgi Vanguards, IXO, Premium CLassiXXs, Neo či Trofeu.... arr312.6.2018Dnes naskladněna očekávaná novinka od Autocultu - Tatr 603A... arr39.6.2018Přidány desítky novinek v měřítku 1:24  -Welly, Bburago, Motormax, Rastar, Maisto... arr36.6.2018Dnes přidány novinky 1:18 od GT Spirit / Paragon, Norev a iscale.... arr32.6.2018Do eshopu přidána řada modelů 1:43 z východního bloku a dále Oxford, Neo a Trofeu.... arr31.6.2018Dnes přidány zajímavé novinky od First43 - vozy japonské produkce.... arr325.5.2018Dnes přidány chystané novinky od značek Neo a IXO....

KONTAKT

Jan Patera - Ráj autíček
Antonína Pacovského 259
26753 Žebrák
tel: +420 604 816 772
raj-auticek(a)email.cz

do 24 hodin


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli eshopu, tj. Jan Patera, se sídlem Antonína Pacovského 259, 267 53 Žebrák, IČ: 76642241 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, poskytovatel webového řešení
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů