Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr33.10.2021Naskladněny novinky od Modimio... arr323.7.2021Právě naskladněna Škoda VOS od Autocultu.... arr315.7.2021Dnes přidány Škoda Felicia Kit car a další novinky od IXO.... arr325.6.2021Přidány na web novinky Abrex... arr324.6.2021Přidány novinky od Autocult a Avenue 43... arr321.6.2021Dnes naskladněny další novinky od Premium ClassiXXs... arr325.5.2021Právě dorazila na sklad Tatra 603 MB od Autocultu. Vyřizujeme předobjednávky, ale stále máme i ještě... arr315.5.2021Přidány novinky v podobě Škody 105 / 120 v měřítku 1:18.... arr312.5.2021Naskladněno mnoho novinek od IXO včetně autobusu Škoda 706 RO.... arr324.3.2021Dnes přidány další novinky IXO včetně novinek Škody 130 L z RAC rallye 1987... arr318.2.2021Dnes naskladněny Avie A21 týmu Lada, Škoda 1000MB od Whiteboxu a další novinky IXO... arr326.1.2021Dnes přidány Škody 706 valník a sklápeč - předobjednávka od Premium Classixxs.... arr313.10.2020Dnes přidána novinka na předobjednávku Škoda 1000MB v měřítku 1:24 Whitebox...

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKT

Jan Patera - Ráj autíček
Antonína Pacovského 259
26753 Žebrák
tel: +420 604 816 772
raj-auticek(a)email.cz

do 48 hodin

naše cena 599 Kč
naše cena 398 Kč

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli webu, tj. Jan Patera, se sídlem Antonína Pacovského 259, 267 53 Žebrák, IČ: 76642241 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů