Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr310.4.2019Dnes naskladněny Phoenixy od Tatra Buggyra Racing team... arr313.3.2019přidána nákladní Tatra 23 v 1:43 od Autocultu.... arr32.3.2019Přidány chystané novinky od IXO / Trofeu.... arr3Tatra Buggyra Racing TeamDnes přidány dakarské speciály domácího týmu Tatra Buggyra Racing Team 2018 a 2019.... arr39.2.2019Přidána stovka modelů 1:43 od různých výrobců -Brumm / Eligor / Neo / Trofeu a další.... arr330.1.2019Dnes přidány Tatra horké novinky od Schuco 1:43.... arr328.11.2018Dnes naskladněny Tatry 815 S3 a V26 od Premium ClassiXXs.   ... arr327.10.2018Přidány modely Start Scale Models, Nash Avtoprom, Look Smart a BoS Models a další... arr325.10.2018Přidána řada předobjednávkových modelů včetně tramvají Tatra T3 a T4   ... arr36.10.2018Dnes naskladněn model UAZ 452 v barvách armády ČSSR.   ... arr321.9.2018Tatra Phoenix v zelené barvě NASKLADNĚN ... arr318.9.2018Dlouho očekávaný model Tatry Phoenix v zelené variantě je na cestě na sklad, naskladnění proběhne... arr313.9.2018Dnes naskladněny Tatry Phoenix v béžovém provedení a rallye modely IXO ze sezóny 2018.... arr35.9.2018Dnes přidány novinky od Neo a IXO a Sun Star.... arr313.8.2018Přidány novinky Východního bloku od výrobce Premium ClassiXXs.... arr310.8.2018Dnes přidány novinky od IXO a Neo. České srdce potěší hned dva kousky - Tatra T600 Tatraplan a... arr39.8.2018Dnes naskladněny očekávané novinky od IXO WRC 2017 / 2018 včetně Kopeckého Fabie... arr321.7.2018Dnes přidány novinky IXO 1:43 včetně slavné Škody 130 L z rallye Monte Carlo 1987.... arr329.3.2019A je to tu - Tatry 128 od Premium ClassiXXs dnes naskladněny !!!... arr319.7.2018Přidány stovky novinek od nejrůznějších výrobců v měřítku 1:43.... arr33.7.2018Přidány na předobjednávku nové Tatry 128 a 805 Kačeny od Premium Classixxs.... arr32.7.2018Dnes naskladněn model traktoru Zetor Super 50 od Atlasu.... arr31.7.2018Přidána řada novinek od Corgi Vanguards, IXO, Premium CLassiXXs, Neo či Trofeu.... arr312.6.2018Dnes naskladněna očekávaná novinka od Autocultu - Tatr 603A... arr39.6.2018Přidány desítky novinek v měřítku 1:24  -Welly, Bburago, Motormax, Rastar, Maisto... arr36.6.2018Dnes přidány novinky 1:18 od GT Spirit / Paragon, Norev a iscale.... arr32.6.2018Do eshopu přidána řada modelů 1:43 z východního bloku a dále Oxford, Neo a Trofeu.... arr31.6.2018Dnes přidány zajímavé novinky od First43 - vozy japonské produkce.... arr325.5.2018Dnes přidány chystané novinky od značek Neo a IXO....

KONTAKT

Jan Patera - Ráj autíček
Antonína Pacovského 259
26753 Žebrák
tel: +420 604 816 772
raj-auticek(a)email.cz

do 24 hodin


Ochrana osobních údajů
  1. Provozovatel eshopu Jan Patera, se sídlem Antonína Pacovského 259, 267 53 Žebrák, IČ: 76642241 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno provozovatelem eshopu, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • General Logistics System Czech Republic s.r.o., Průmyslová 5619/1, 586 01 Jihlava
    • Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1 - Nové Město
    • Golemos s.r.o., Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese raj-auticek@email.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.raj-auticek.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.